Annonce
112

Bil bragede ind i bygning: Én er kørt på skadestuen

Bilen bragede ind, hvor mødelokalerne ligger. Foto: Casper Vagner Christensen
Annonce

Kolding: Cirka klokken 11.30 torsdag bragede en sølvgrå bil ind i LokalBoligs kontorer på Vejlevej. Bilen smadrede ind i muren, hvor LokalBolig har mødelokaler. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ifølge vagtchef Jørn Lindhardt var to biler involveret i optakten til ulykken.

- Den ene kørte over for rødt og kom til at puffe til den anden. I forbindelse med ulykken endte den ene ovre i væggen. Én er kørt til tjek på skadestuen, ellers er der ikke sket noget alvorligt, siger vagtchefen.

Gert Rosendahl, som er den ene af to indehavere af ejendomsmægleren LokalBolig, oplyser, at heller ingen af de ansatte er kommet til skade.

- Bilen kørte ind i vores mødelokale, mens vi havde en af vores medarbejdere siddende på kontoret. Heldigvis sad hun bare på sin pind og ikke inde på mødelokalet, så der er ikke kommet nogen til, fortæller Gert Rosendahl, som var ude af huset, da bilen pludselig bragede ind i bygningen.

Foto: Casper Vagner Christensen
Foto: Casper Vagner Christensen
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Annonce
Kolding

Forliget om at lukke Kolding havn er dødt: Nu skrider Socialdemokraterne også

Annonce
Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.