Kolding

Stor familierestaurant og selskabslokale er klar til åbning

Naseim Shadab har gjort meget ud af at skabe en restaurant, som ikke ligner andre steder i Kolding. Uranus Restaurant åbner 20. oktober. Foto: Steffen Nielsen
Restaurant Uranus på Haderslevvej skal skille sig ud fra andre spisesteder i Kolding, lyder det fra indehaver Naseim Shadab, som åbner sit nye sted 20. oktober.
Annonce

Kolding: Efter flere år som ejer af to takeaway-steder i Fredericia og Middelfart og Marco Polo Kiosk i Kolding har 27-årige Naseim Shadab allerede en del erfaring som selvstændig. 20. oktober åbner han så sin hidtil største forretning; Uranus Restaurant på Haderslevvej 93, hvor virksomheden Sanistål tidligere havde butik og lager.

De seneste måneder er gået med en stor ombygning af lokalerne, som er delt op i en restaurant med plads til 50-80 gæster og et selskabslokale til både små og store selskaber.

- Jeg har knoklet på det i lang tid, så jeg glæder mig virkelig til at åbne og sige hej til folk, siger Naseim Shadab, som er gået efter at indrette sin restaurant helt anderledes end byens øvrige spisesteder.

- Restauranter, cafeer og pizzeriaer ligner lidt hinanden alle sammen, så der er brug for noget, der skiller sig ud, så det ikke kører i den samme rille hele tiden.

Jeg har knoklet på det i lang tid, så jeg glæder mig virkelig til at åbne og sige hej til folk.

Mad til hele familien

I restauranten vil man både kunne købe mad fra en stor buffet og a la carte. Maden bliver international med blandt andet mexicanske og indiske retter, og fokus bliver på mad til hele familien.

- Alle skal kunne finde noget, de kan lide, og de skal kunne smage lidt af hvert. Det bliver en familierestaurant med fornuftige priser og gode råvarer, så alle kan komme her, siger Naseim Shadab, som i det daglige selv vil betjene kunderne i restauranten.

- Det gør mig glad at være med til folks store begivenheder og glade øjeblikke. Jeg elsker at snakke med folk, møde nye mennesker og gøre dem glade, siger han.

Uranus Restaurant

Den nye restaurant på Haderslevvej 93 åbner 20. oktober.

Restauranten er særligt målrettet familier og har plads til mere end 50 gæster. Desuden er der et stort selskabslokale.

Se mere på facebook.com/uranus.restaurant.

Manden bag den nye store restaurant Uranus er Naseim Shadab. Foto: Steffen Nielsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
Annonce
Annonce
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.